Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16 Length: 450mm

Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16 Length: 450mm,Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16 Length: 450mm,: Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16'' - (Length: 450mm) : Home Improvement,Find a good store,Shop the latest trends,Do our best to make your shopping happy. Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16 Length: 450mm Ball Bearing Drawer Runners Slides psihoterapija-belin.si.

Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16 Length: 450mm

Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8//10//11//14//16 Length: 450mm
Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8//10//11//14//16 Length: 450mm
Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8//10//11//14//16 Length: 450mm
Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8//10//11//14//16 Length: 450mm
Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8//10//11//14//16 Length: 450mm

Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16 Length: 450mm

: Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16'' - (Length: 450mm) : Home Improvement. Type: Furniture Handle & Knob 。 Is customized: Yes 。 Style: Vintage 。 Material: Zinc Alloy 。 Diy supplies: Metalworking 。 Descriptions:。100% Brand New and High Quality.。Color: silver。Size: length 182mm, 246mm, 278mm, 342mm, 406mm。Slide width: 17mm/0.67"。Bearing weight: 10-15kg。Slide material: cold-rolled steel plate / environmental galvanized sheet。Applications: wooden and steel drawers, such as cabinets, furniture filing cabinets, lockers, etc.。Package includes:。1Pair * Drawer steel ball slide。Note:。1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.。2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement. 。 Shipping 。1. We ship to Worldwide. 。3. Item shipped from CHINA Post Airmail, usually reach most of the countries within 15 to 22 days. 。4. Due to delivery time depends on destination and other factors(weather/customs/holiday), it may takes up to 35-45 days. If you don't receive the item after that days, please contact us, we'll investigate and solve the delivery problem. 。Return Policy 。If you are not satisfied when you receive your item, please return it within 7 days for a replacement or money back. Please contact me before you return it.The shipping fees is paid by buyer. 。Other Policies 。1. All emails will be answered within 1 business day. If you do not receive our reply, please kindly resent your email and we will reply you as soon as possible. 。2. Serious Buyer Only! Please place the order only if you agree all the terms. 。Contact us 。If you have any problems about the item. Please feel free to contact us.thanks! 。Item specifics:。Type: Slide。Diy supplies: Woodworking 。 。 。

Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8//10//11//14//16 Length: 450mm
Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8//10//11//14//16 Length: 450mm
Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8//10//11//14//16 Length: 450mm

Sistemska družinska terapija

je oblika psihoterapevtskega dela, pri katerem se v varnem okolju učimo učinkovite komunikacije med družinskimi člani – usklajujemo  vrednote, prepričanja, vire moči vsakega posameznika in družine kot celote z namenom, da bo skupno življenje zadovoljujoče za vse. 

Vsak sistem (skupino, družino ali partnersko zvezo) razumemo kot sklop medsebojno povezanih enot. Moteče vedenje in nezadovoljstvo posameznika je le odraz aktualne ali ponavljajoče se motnje v emocionalnem ravnovesju celotnega sistema. Težave posameznega družinskega člana so pomembno povezane s težavami, ki jih ima njegova družina ali partner.

Ker so svetovalni oz. terapevtski cilji in metode usmerjeni na celoten sistem, je zaželeno v obravnavo vključiti oba partnerja oz. celotno družino. V primerih, ko to ni mogoče, v terapijo lahko vključimo le del sistema/družine ali tudi samo posameznega člana, saj sprememba, ki jo vsak zase doseže, neizogibno pripelje do spremembe v celotnem sistemu. Pristop je uspešen pri razreševanju partnerskih konfliktov, vzgojnih dilem, obravnavi  individualnih težav posameznega družinskega člana, problemov odvisnosti… V terapiji razvijamo nove oblike sporazumevanja, reševanja problemov in medsebojne podpore. Družinska in partnerska terapija omogočata članom družine življenje v manj konfliktnih in motečih družinskih oz. partnerskih odnosih in boljšo zadovoljenost potreb vsakega od članov.

 

Analitična psihoterapija

Analitična psihoterapija sodi v družino t.i. dolgotrajnih, globinskih terapij. Ukvarja se z globljimi plastmi duševnosti, nezavednimi in potlačenimi, konfliktnimi vsebinami, ki krojijo način človekovega življenja, njegovega doživljanja in funkcioniranja. Z postopnim ozaveščanjem in analiziranjem teh vsebin začenja človek razumevati in spoznavati samega sebe, povezanost svojega ravnanja in doživljanja z zgodnjimi primarnimi izkušnjami iz otroštva.  Nauči se novih načinov obvladovanja in spoprijemanja z življenjem. Človeka osvobodi bojazni in ga usposobi za zrele objektne odnose. Znak uspešne psihoterapije je, da človek spozna in sprejme svoje omejitve, ki jih ne more preseči.

Slikovita je Carusova  definicija,  ki pravi, da je psihoanaliza umetnost krpanja raztrgane življenjske zgodbe. Zakrpana obleka ni nikdar nova, a ravno tako greje in če jo krpa ljubeča roka, se je ne moremo sramovati.

 

Kognitivno vedenjska terapija

je klinično in raziskovalno podprta metoda psihoterapevtskega zdravljenja, pri katerem klient in terapevt skupaj odkrivata in rešujeta klientov problem v okviru odnosa med razmišljanjem (kognicijo), čustvovanjem in vedenjem. Jasno postavljenim ciljem sledita s pomočjo različnih kognitivnih in vedenjskih tehnik, usmerjeno na klientove  težave »tukaj in zdaj«. V zadnjem času je postala kognitivno vedenjska psihoterapija ena najpomembnejših psiholoških metod zdravljenja različnih psihičnih težav:

 • depresivne motnje,
 • anksiozne motnje,
 • obsesivno kompulzivne motnje,
 • postravmtske stresne motnje,
 • težave v medosebnih odnosih,
 • težave z obvladovanjem jeze.

Cilj relativno kratke in časovno omejene obravnave je opremiti klienta z učinkovitimi veščinami in orodji za spoprijemanje z različnimi težavami in izzivi v življenju.

 

Mediacija

Mediacija je prostovoljen in neformalen način reševanja spora s pomočjo nevtralne tretje osebe- mediatorja, ki strankama  pomaga doseči takšen dogovor , ki je še sprejemljiv za obe strani.

Reševanje sporov z mediacijo se v sodobni družbi prebija v ospredje kot nova paradigma reševanja konfliktov, to je nova kultura dialoga in nova pot komunikacije, ki naj bo spoštljiva in konstruktivna, ne glede na različnost stališč in interesov sogovornikov v mediaciji.

Rešitev spora je v mediaciji  hitrejša, cenejša, orientirana v prihodnost, kreativna in bolj uglašena na potrebe in interese  strank.

V mediaciji ni poraženca in ni zmagovalca, stranke same oblikujejo rešitev spora, zato velja, da mediacija v splošnem veča zadovoljstvo strank in  utrjuje trajnost rešitve spora. Stranke si lahko za prihodnost  na  novo uredijo medsebojna razmerja.

Pri družinski mediaciji  gre za mediacijo v družinskih sporih med zakoncema ali zunajzakonskima partnerjema ali med starši in otroki oz. osebami, ki imajo po zakonu obveznosti in pravice v razmerju do otroka. Rešujejo se spori iz njihovih medsebojnih osebnih razmerij in tistih premoženjskih razmerij, ki so posledica razpada zakonske ali zunajzakonske zveze.

Med zakoncema ali zunajzakonskima partnerjema se rešujejo spori o medsebojnem preživljanju, obsegu, deležih in načinu delitve skupnega premoženja in prevzemu najemnega razmerja. Med starši oz. tretjimi osebami in otroki  se rešujejo spori o varstvu in vzgoji otrok, stikih otroka s starši ali tretjimi osebami in preživnini.

 

Kakšni so argumenti za družinsko mediacijo? Družinska mediacija izboljšuje odnose v družini in postavlja temelje za boljše sodelovanje partnerjev med seboj in z otroki tudi po razpadu partnerske zveze, otrokom pa daje vzor, da je mogoče urejati odnose konstruktivno tudi po razhodu.  Pozitivni učinki družinske mediacije so zlasti:

 • Zmanjševanje obračunavanja partnerjev med seboj in z otroci.
 • Starše spodbudi k večji odgovornosti in skrbi za otroke tudi po razhodu.
 • Zmanjšujejo se pritiski staršev na otroke.
 • Posledice prenehanja partnerske zveze se lahko celostno razrešijo, upoštevaje konkretne življenjske okoliščine partnerjev in otrok.
 • Zmanjša se čas in stroški, potrebni za ureditev odnosov in družinsko-pravnih razmerij po razhodu.
 • Spodbuja k odločanju za sporazumno razvezo in prostovoljno izvrševanje sodnih odločb.
 • Zagotavlja nadaljevanje stikov med starši in otroki tudi po razhodu, jača povezanost med starši in otroki in izboljšuje njihove odnose.

 

Psihološko svetovanje

Psihološko svetovanje je dejavnost, pri kateri svetovalec uporablja veščine, ki temeljijo na znanstvenih dognanjih psihologije in drugih področij znanosti z namenom pomoči ljudem, ki se soočajo z osebnimi težavami oz. z željami po izboljšanju kvalitete življenja.

 

Psihosocialno svetovanje

V psihosocialnem svetovanju poteka obravnava čustvenih in vedenjskih težav. S tehnikami svetovalnega pogovora pomagamo klientu poglobiti uvid v lastno emocionalno stanje. Nudimo pomoč pri doseganju sprememb ter prenosu naučenega iz svetovalne situacije v vsakdanje življenje, kar klientu omogoča boljše delovanje v družbi in se ga usposobi, da v prihodnje sam razrešuje svoje emocionalne in socialne probleme.

 

Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16 Length: 450mm

Stainless Steel Brace Corner Steel Joint Right Angle Bracket Fastener 20 Sets with 80 Screws Flat Straight Brackets Corner Brace. Southco Inc SC-675 Plastic Concealed Pull Handle .83 x 4.19 Long Black Plastic w/Mounting Hardware, MA-28405 Steel Size 4 3/8-16 X 1.77 Adjustable Handle Monroe Hardware, Brussed Brass uxcell 3 Sets Rectangular Purses Twist Lock 52mm X 29mm Clutches Closures for DIY Bag Making, Metric Black Satin Powder-Coated Finish Kipp 06430-4121X70 Zinc/Steel Adjustable Handle with M12 External Thread Steel Components Size 4 70 mm Screw Length KIPP Inc Classic Ball Style K0116.4121X70, Stainless Steel Ball Tag Keychain Connector 6 inches Long 2.4mm Grain Diameter 100 Pieces. 25 mm Screw Length Inch Traffic Blue Color Novo·Grip Style KIPP Inc Steel Components Size 4 Kipp 06610-4A487X25 Fiberglass Reinforced Plastic/Steel Adjustable Handle with 3/8-16 External Thread,Novo·Grip Style K0269.4A487X25. Only Hangers 6 White Slatwall Hooks Box of 25. Post Pack of 1 Zinc Plated Sentry Supply 650-2448 Pilaster Anchoring Fork 2-2132 Inch Steel, Value Collection Steel Latch 6 Pack 5.07 Long x 1.87 Wide x 2.36 High Zinc Finish. Knobs & Dials POINTER KNOB W/SCREW, 1400R Pack of 20. Qinlorgo 1 Meter Nylon Wire Cable Carrier Drag Chain Engraving Machine Tool Accessory Black Inner Diameter 15mm x 30mm, 6-Piece Capri Tools Presa 40006 Wall Mount Ladder Hook Set. Size 1 Orange Color Inch Steel Components Kipp 06610-1A12X40 Plastic Adjustable Handle with 10-32 External Thread,Novo Grip Style 40 mm Screw Length, Bushing Stainless Steel Anthracite Grey Color 21 mm Diameter Size 1 22 mm Height Metric Pack of 10 Kipp 06092-0106 Thermoplastic Knurled Knob with M6 Internal Thread, NUTW-40988 5X M4 Female Thread 15mm Head Dia Type: Black Star Knuckle Knob Head Black. Nylon Wire Carrier 0.7 Meter Low Noise Series High‑Speed Continuous Movement for Reducing Resistance D3050. Mopar Stud-Hub 6509420Aa.


Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16 Length: 450mm


: Ball Bearing Drawer Runners Slides Steel Full Extension Sizes 8/10/11/14/16'' - (Length: 450mm) : Home Improvement,Find a good store,Shop the latest trends,Do our best to make your shopping happy.