FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord

FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord,FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord,Buy FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord: USB Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases,Good store good products,Online orders and shipping fast,making your life easy, healthy and more enjoyable. for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord FYL AC Adapter Charger Power psihoterapija-belin.si.

FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord

FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord
FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord
FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord
FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord
FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord
FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord

FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord

FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord: Computers & Accessories. Buy FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord: USB Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Manufactured with the highest quality materials 。 Built-in overload, over-voltage and short circuit protection 。 High quality UL SA CE RoHS approved 。 100% compatibility with the original 。 Condition: Brand New - Sealed in Box. 。 100% New Components - never refurbished, recycles, or used 。 。 。

FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord

Sistemska družinska terapija

je oblika psihoterapevtskega dela, pri katerem se v varnem okolju učimo učinkovite komunikacije med družinskimi člani – usklajujemo  vrednote, prepričanja, vire moči vsakega posameznika in družine kot celote z namenom, da bo skupno življenje zadovoljujoče za vse. 

Vsak sistem (skupino, družino ali partnersko zvezo) razumemo kot sklop medsebojno povezanih enot. Moteče vedenje in nezadovoljstvo posameznika je le odraz aktualne ali ponavljajoče se motnje v emocionalnem ravnovesju celotnega sistema. Težave posameznega družinskega člana so pomembno povezane s težavami, ki jih ima njegova družina ali partner.

Ker so svetovalni oz. terapevtski cilji in metode usmerjeni na celoten sistem, je zaželeno v obravnavo vključiti oba partnerja oz. celotno družino. V primerih, ko to ni mogoče, v terapijo lahko vključimo le del sistema/družine ali tudi samo posameznega člana, saj sprememba, ki jo vsak zase doseže, neizogibno pripelje do spremembe v celotnem sistemu. Pristop je uspešen pri razreševanju partnerskih konfliktov, vzgojnih dilem, obravnavi  individualnih težav posameznega družinskega člana, problemov odvisnosti… V terapiji razvijamo nove oblike sporazumevanja, reševanja problemov in medsebojne podpore. Družinska in partnerska terapija omogočata članom družine življenje v manj konfliktnih in motečih družinskih oz. partnerskih odnosih in boljšo zadovoljenost potreb vsakega od članov.

 

Analitična psihoterapija

Analitična psihoterapija sodi v družino t.i. dolgotrajnih, globinskih terapij. Ukvarja se z globljimi plastmi duševnosti, nezavednimi in potlačenimi, konfliktnimi vsebinami, ki krojijo način človekovega življenja, njegovega doživljanja in funkcioniranja. Z postopnim ozaveščanjem in analiziranjem teh vsebin začenja človek razumevati in spoznavati samega sebe, povezanost svojega ravnanja in doživljanja z zgodnjimi primarnimi izkušnjami iz otroštva.  Nauči se novih načinov obvladovanja in spoprijemanja z življenjem. Človeka osvobodi bojazni in ga usposobi za zrele objektne odnose. Znak uspešne psihoterapije je, da človek spozna in sprejme svoje omejitve, ki jih ne more preseči.

Slikovita je Carusova  definicija,  ki pravi, da je psihoanaliza umetnost krpanja raztrgane življenjske zgodbe. Zakrpana obleka ni nikdar nova, a ravno tako greje in če jo krpa ljubeča roka, se je ne moremo sramovati.

 

Kognitivno vedenjska terapija

je klinično in raziskovalno podprta metoda psihoterapevtskega zdravljenja, pri katerem klient in terapevt skupaj odkrivata in rešujeta klientov problem v okviru odnosa med razmišljanjem (kognicijo), čustvovanjem in vedenjem. Jasno postavljenim ciljem sledita s pomočjo različnih kognitivnih in vedenjskih tehnik, usmerjeno na klientove  težave »tukaj in zdaj«. V zadnjem času je postala kognitivno vedenjska psihoterapija ena najpomembnejših psiholoških metod zdravljenja različnih psihičnih težav:

 • depresivne motnje,
 • anksiozne motnje,
 • obsesivno kompulzivne motnje,
 • postravmtske stresne motnje,
 • težave v medosebnih odnosih,
 • težave z obvladovanjem jeze.

Cilj relativno kratke in časovno omejene obravnave je opremiti klienta z učinkovitimi veščinami in orodji za spoprijemanje z različnimi težavami in izzivi v življenju.

 

Mediacija

Mediacija je prostovoljen in neformalen način reševanja spora s pomočjo nevtralne tretje osebe- mediatorja, ki strankama  pomaga doseči takšen dogovor , ki je še sprejemljiv za obe strani.

Reševanje sporov z mediacijo se v sodobni družbi prebija v ospredje kot nova paradigma reševanja konfliktov, to je nova kultura dialoga in nova pot komunikacije, ki naj bo spoštljiva in konstruktivna, ne glede na različnost stališč in interesov sogovornikov v mediaciji.

Rešitev spora je v mediaciji  hitrejša, cenejša, orientirana v prihodnost, kreativna in bolj uglašena na potrebe in interese  strank.

V mediaciji ni poraženca in ni zmagovalca, stranke same oblikujejo rešitev spora, zato velja, da mediacija v splošnem veča zadovoljstvo strank in  utrjuje trajnost rešitve spora. Stranke si lahko za prihodnost  na  novo uredijo medsebojna razmerja.

Pri družinski mediaciji  gre za mediacijo v družinskih sporih med zakoncema ali zunajzakonskima partnerjema ali med starši in otroki oz. osebami, ki imajo po zakonu obveznosti in pravice v razmerju do otroka. Rešujejo se spori iz njihovih medsebojnih osebnih razmerij in tistih premoženjskih razmerij, ki so posledica razpada zakonske ali zunajzakonske zveze.

Med zakoncema ali zunajzakonskima partnerjema se rešujejo spori o medsebojnem preživljanju, obsegu, deležih in načinu delitve skupnega premoženja in prevzemu najemnega razmerja. Med starši oz. tretjimi osebami in otroki  se rešujejo spori o varstvu in vzgoji otrok, stikih otroka s starši ali tretjimi osebami in preživnini.

 

Kakšni so argumenti za družinsko mediacijo? Družinska mediacija izboljšuje odnose v družini in postavlja temelje za boljše sodelovanje partnerjev med seboj in z otroki tudi po razpadu partnerske zveze, otrokom pa daje vzor, da je mogoče urejati odnose konstruktivno tudi po razhodu.  Pozitivni učinki družinske mediacije so zlasti:

 • Zmanjševanje obračunavanja partnerjev med seboj in z otroci.
 • Starše spodbudi k večji odgovornosti in skrbi za otroke tudi po razhodu.
 • Zmanjšujejo se pritiski staršev na otroke.
 • Posledice prenehanja partnerske zveze se lahko celostno razrešijo, upoštevaje konkretne življenjske okoliščine partnerjev in otrok.
 • Zmanjša se čas in stroški, potrebni za ureditev odnosov in družinsko-pravnih razmerij po razhodu.
 • Spodbuja k odločanju za sporazumno razvezo in prostovoljno izvrševanje sodnih odločb.
 • Zagotavlja nadaljevanje stikov med starši in otroki tudi po razhodu, jača povezanost med starši in otroki in izboljšuje njihove odnose.

 

Psihološko svetovanje

Psihološko svetovanje je dejavnost, pri kateri svetovalec uporablja veščine, ki temeljijo na znanstvenih dognanjih psihologije in drugih področij znanosti z namenom pomoči ljudem, ki se soočajo z osebnimi težavami oz. z željami po izboljšanju kvalitete življenja.

 

Psihosocialno svetovanje

V psihosocialnem svetovanju poteka obravnava čustvenih in vedenjskih težav. S tehnikami svetovalnega pogovora pomagamo klientu poglobiti uvid v lastno emocionalno stanje. Nudimo pomoč pri doseganju sprememb ter prenosu naučenega iz svetovalne situacije v vsakdanje življenje, kar klientu omogoča boljše delovanje v družbi in se ga usposobi, da v prihodnje sam razrešuje svoje emocionalne in socialne probleme.

 

FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord

30 m Nedis Active USB 2.0 Extension Cable A Female Black A Male, USB DC/PC Power Charger 6FT SLLEA Data Cable Cord For LG Optimus F3 P655 P659 Smart Phone. AVAGO TECHNOLOGIES AFCT-5805DZ FIBER OPTIC TRANSCEIVER. Pack of 10 CABLE MOD 8P8C PLUG-PLUG 0.98 AMJE0808-0030-BUB-24. Rumfo VGA Splitter 1 Divided into 2 VGA Output Monitor Male to Two Female VGA 1080P for Laptop PC to Monitor Projector Two Display Screen, 68UH 190MA 8MHz TAIYO YUDEN LBC3225T680KR INDUCTOR 10% 100 pieces. 5 Length Df/500Ht/T Moyer Diebel 0501361 Rocker Dodd Switch 9 Height 6 Width Champion, Model: VHD-POE50M IR Extender Power Over Ethernet POE Features ViewHD Advanced Low Profile HDMI Extender Over 50M / 164ft Single Ethernet Cable with Local Loop. 100 pieces 2500VRMS TRANSISTOR FAIRCHILD SEMICONDUCTOR MOCD207M OPTOCOUPLER, Baomain 16mm Push Button Switch Latching Square Cap LED Lamp Red Yellow Blue Green Light DC 24V SPDT 5 Pin 4 Pack LA-128A. OMNIHIL 8 Feet Long High Speed USB 2.0 Cable Compatible with EPSON Workforce WP-4530. Standard Clock Oscillators 48.000MHZ 50ppm 1 piece 85C 40. Mustwell 10PCS PZCT 60A/60mA 20A/20MA Precision AC Current Transformer Coil, Blue 15 FT ICC CAT6A U/FTP Patch Cord. 5 pieces High Speed Optocouplers High Speed Transistor. Lysee Data Cables 5M/10M/20M USB Extension cable USB 2.0 Male to Female Active Repeater Extension Extender Cable High Speed USB Adapter For Laptop Cable Length: 5m. Trans MOSFET N-CH 500V 27A 3-Pin TO-220 Tube 3+Tab 5 Items STP30NM50N, Cables Down Anlgled 90degree OTG USB Female to Mini USB Male Adapter Fr Car Aux Tablet Cable Length: Other, 20 MHz Input Signal Frequency ECG PR-31 PR-31 Logic Probe/Pulse Generator, Fixed Inductors We-Hci Inductor 4.7Uh 100Khz 6A.


FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord


Buy FYL AC Adapter Charger Power for Samsung NP-QX410-J01US NP-NC10 Power Supply Cord: USB Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases,Good store good products,Online orders and shipping fast,making your life easy, healthy and more enjoyable.