79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4

79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4,79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4,Buy Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL (Pack of 4) (79758-2060): Power Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases,Provide the latest products,Shopping made easy and fun,Top Brands Bottom Prices,Free shipping & price match guarantee. LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4 79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP psihoterapija-belin.si.

79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4

79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4
79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4
79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4
79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4
79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4
79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4

79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4

Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL (Pack of 4) (79758-2060): Electronics. Buy Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL (Pack of 4) (79758-2060): Power Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Manufacturer: Molex 。 Product Category: Specialized Cables 。 Product: Sensor/Actuator Cables 。 Type: Cable Assembly 。 Connector End A: Terminal, Crimp 。 Specification: Manufacturer: Molex。Product Category: Specialized Cables。Product: Sensor/Actuator Cables。Type: Cable Assembly。Connector End A: Terminal, Crimp。Connector End B: Terminal, Crimp。Length: 300 mm。Gender: Male/Male。Number of Conductors: 1 Conductor。Voltage Rating: 600 V。Current Rating: 40 A。Color: Black。Jacket Material: Thermoplastic。Product Type: Specialized Cables。Factory Pack Quantity: 50。Subcategory: Cable Assemblies。Part # Aliases: 0797582060 797582060 F30H1303L300。 。 。 。

79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4

Sistemska družinska terapija

je oblika psihoterapevtskega dela, pri katerem se v varnem okolju učimo učinkovite komunikacije med družinskimi člani – usklajujemo  vrednote, prepričanja, vire moči vsakega posameznika in družine kot celote z namenom, da bo skupno življenje zadovoljujoče za vse. 

Vsak sistem (skupino, družino ali partnersko zvezo) razumemo kot sklop medsebojno povezanih enot. Moteče vedenje in nezadovoljstvo posameznika je le odraz aktualne ali ponavljajoče se motnje v emocionalnem ravnovesju celotnega sistema. Težave posameznega družinskega člana so pomembno povezane s težavami, ki jih ima njegova družina ali partner.

Ker so svetovalni oz. terapevtski cilji in metode usmerjeni na celoten sistem, je zaželeno v obravnavo vključiti oba partnerja oz. celotno družino. V primerih, ko to ni mogoče, v terapijo lahko vključimo le del sistema/družine ali tudi samo posameznega člana, saj sprememba, ki jo vsak zase doseže, neizogibno pripelje do spremembe v celotnem sistemu. Pristop je uspešen pri razreševanju partnerskih konfliktov, vzgojnih dilem, obravnavi  individualnih težav posameznega družinskega člana, problemov odvisnosti… V terapiji razvijamo nove oblike sporazumevanja, reševanja problemov in medsebojne podpore. Družinska in partnerska terapija omogočata članom družine življenje v manj konfliktnih in motečih družinskih oz. partnerskih odnosih in boljšo zadovoljenost potreb vsakega od članov.

 

Analitična psihoterapija

Analitična psihoterapija sodi v družino t.i. dolgotrajnih, globinskih terapij. Ukvarja se z globljimi plastmi duševnosti, nezavednimi in potlačenimi, konfliktnimi vsebinami, ki krojijo način človekovega življenja, njegovega doživljanja in funkcioniranja. Z postopnim ozaveščanjem in analiziranjem teh vsebin začenja človek razumevati in spoznavati samega sebe, povezanost svojega ravnanja in doživljanja z zgodnjimi primarnimi izkušnjami iz otroštva.  Nauči se novih načinov obvladovanja in spoprijemanja z življenjem. Človeka osvobodi bojazni in ga usposobi za zrele objektne odnose. Znak uspešne psihoterapije je, da človek spozna in sprejme svoje omejitve, ki jih ne more preseči.

Slikovita je Carusova  definicija,  ki pravi, da je psihoanaliza umetnost krpanja raztrgane življenjske zgodbe. Zakrpana obleka ni nikdar nova, a ravno tako greje in če jo krpa ljubeča roka, se je ne moremo sramovati.

 

Kognitivno vedenjska terapija

je klinično in raziskovalno podprta metoda psihoterapevtskega zdravljenja, pri katerem klient in terapevt skupaj odkrivata in rešujeta klientov problem v okviru odnosa med razmišljanjem (kognicijo), čustvovanjem in vedenjem. Jasno postavljenim ciljem sledita s pomočjo različnih kognitivnih in vedenjskih tehnik, usmerjeno na klientove  težave »tukaj in zdaj«. V zadnjem času je postala kognitivno vedenjska psihoterapija ena najpomembnejših psiholoških metod zdravljenja različnih psihičnih težav:

 • depresivne motnje,
 • anksiozne motnje,
 • obsesivno kompulzivne motnje,
 • postravmtske stresne motnje,
 • težave v medosebnih odnosih,
 • težave z obvladovanjem jeze.

Cilj relativno kratke in časovno omejene obravnave je opremiti klienta z učinkovitimi veščinami in orodji za spoprijemanje z različnimi težavami in izzivi v življenju.

 

Mediacija

Mediacija je prostovoljen in neformalen način reševanja spora s pomočjo nevtralne tretje osebe- mediatorja, ki strankama  pomaga doseči takšen dogovor , ki je še sprejemljiv za obe strani.

Reševanje sporov z mediacijo se v sodobni družbi prebija v ospredje kot nova paradigma reševanja konfliktov, to je nova kultura dialoga in nova pot komunikacije, ki naj bo spoštljiva in konstruktivna, ne glede na različnost stališč in interesov sogovornikov v mediaciji.

Rešitev spora je v mediaciji  hitrejša, cenejša, orientirana v prihodnost, kreativna in bolj uglašena na potrebe in interese  strank.

V mediaciji ni poraženca in ni zmagovalca, stranke same oblikujejo rešitev spora, zato velja, da mediacija v splošnem veča zadovoljstvo strank in  utrjuje trajnost rešitve spora. Stranke si lahko za prihodnost  na  novo uredijo medsebojna razmerja.

Pri družinski mediaciji  gre za mediacijo v družinskih sporih med zakoncema ali zunajzakonskima partnerjema ali med starši in otroki oz. osebami, ki imajo po zakonu obveznosti in pravice v razmerju do otroka. Rešujejo se spori iz njihovih medsebojnih osebnih razmerij in tistih premoženjskih razmerij, ki so posledica razpada zakonske ali zunajzakonske zveze.

Med zakoncema ali zunajzakonskima partnerjema se rešujejo spori o medsebojnem preživljanju, obsegu, deležih in načinu delitve skupnega premoženja in prevzemu najemnega razmerja. Med starši oz. tretjimi osebami in otroki  se rešujejo spori o varstvu in vzgoji otrok, stikih otroka s starši ali tretjimi osebami in preživnini.

 

Kakšni so argumenti za družinsko mediacijo? Družinska mediacija izboljšuje odnose v družini in postavlja temelje za boljše sodelovanje partnerjev med seboj in z otroki tudi po razpadu partnerske zveze, otrokom pa daje vzor, da je mogoče urejati odnose konstruktivno tudi po razhodu.  Pozitivni učinki družinske mediacije so zlasti:

 • Zmanjševanje obračunavanja partnerjev med seboj in z otroci.
 • Starše spodbudi k večji odgovornosti in skrbi za otroke tudi po razhodu.
 • Zmanjšujejo se pritiski staršev na otroke.
 • Posledice prenehanja partnerske zveze se lahko celostno razrešijo, upoštevaje konkretne življenjske okoliščine partnerjev in otrok.
 • Zmanjša se čas in stroški, potrebni za ureditev odnosov in družinsko-pravnih razmerij po razhodu.
 • Spodbuja k odločanju za sporazumno razvezo in prostovoljno izvrševanje sodnih odločb.
 • Zagotavlja nadaljevanje stikov med starši in otroki tudi po razhodu, jača povezanost med starši in otroki in izboljšuje njihove odnose.

 

Psihološko svetovanje

Psihološko svetovanje je dejavnost, pri kateri svetovalec uporablja veščine, ki temeljijo na znanstvenih dognanjih psihologije in drugih področij znanosti z namenom pomoči ljudem, ki se soočajo z osebnimi težavami oz. z željami po izboljšanju kvalitete življenja.

 

Psihosocialno svetovanje

V psihosocialnem svetovanju poteka obravnava čustvenih in vedenjskih težav. S tehnikami svetovalnega pogovora pomagamo klientu poglobiti uvid v lastno emocionalno stanje. Nudimo pomoč pri doseganju sprememb ter prenosu naučenega iz svetovalne situacije v vsakdanje življenje, kar klientu omogoča boljše delovanje v družbi in se ga usposobi, da v prihodnje sam razrešuje svoje emocionalne in socialne probleme.

 

79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4

Amphenol Part Number MS3102E28-3P, YOUKITTY CY Cable Right Angled USB B Male to Female Extension Cable w Screw for Panel Mount 1M, JUMPER-H1507TR/A3048N/X 6 Pack of 250 H3AXG-10106-N8. for Mobile Phones and Tablets German Shepherd Canadian Patriot Universal 3 in 1 Multi-Purpose USB Cable Charging Cable Adapter Micro USB Port Connector. MyCableMart 16ft USB 2.0 480Mbps Active Extension Cable Metalic Clear, 745C101222JP RES ARRAY 8 RES 2.2K OHM 2512 Pack of 100, Computer Cables Music Audio Cable Connector 3.5mm AUX CD Stereo Audio Line Input Cable for Renault Car Accessory Cable Length: Other. Champion Carded Spark Plug CHAMPION/RC12YC, NanoCable 10.15.2302  Male/Male 2 m  Cable DisplayPort Black 20 Pin DP/M-DP/M, 4 in 1 Black Color Yoton - Cable Length: Other Computer Cables 10pcs DIY Micro USB Type B Male 5pin Four Piece Assembly Connector Plug Socket. Kentek 6 Feet FT Standard VGA HD15 Male to Male M/M Video Cable Cord 28 AWG Molded for PC MAC TV Monitor Legacy Equipment 14C 14 Pin Gray, s SSD Hard Drive Data Direct/Right Angle Cable Professional Factory Price Cable Length: 40cm Occus SATA 3.0 III SATA3 6Gb. PRO OTG Power Cable Works for Gionee Elife E3 with Power Connect to Any Compatible USB Accessory with MicroUSB. Black Box 75FT VGA Video Cable with Ferrite Core Beige Male/Female, New Module 1MBI200S120B02 1MBI200S-120B-02 FUJI Module Original, Occus 10pcs/lot Graphics Card 6Pin Adapter Power Extension Cable Net Covering 18AWG 23cm for BTC Miner DIY, CRM2512-FX-33R0ELF Current Sense Resistors Pack of 100 SMD 2watts 1% 33ohms 100 PPM 2512. 45A DP SW Plus NEON Finish White Moulded Product Range Volex Moulded Plate No of Gangs 1, yan 19V 2.15A 40W AC Adapter for Acer Aspire V5-121 V5-122p V5-123 V5-131 V5-132.


79758-2060 Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL Pack of 4


Buy Specialized Cables MULTICAT CRP LEAD 300MM AWG8 MAL (Pack of 4) (79758-2060): Power Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases,Provide the latest products,Shopping made easy and fun,Top Brands Bottom Prices,Free shipping & price match guarantee.