yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB

yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB,yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB,Buy yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB: USB Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases,Newest and best here,Fast, Free Shipping and Returns,Free Delivery & 365 Days Returns Policy. for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB yan USB Cable Power Cord psihoterapija-belin.si.

yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB

yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB
yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB
yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB
yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB
yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB

yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB

yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB: Computers & Accessories. Buy yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB: USB Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Brand New, High Quality 。 Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB USB Hot Sync & Recharger Micro Cable Type: Generic/aftermarket Length: 5ft/1.5meters Connecter size: Micro USB 5 pin 。 USB data cable for High speed transfer and sync with your cell phone. Manage & backup your phonebook, and change ring tones/logo etc. 。 Molded strain-relief construction for flexible movement. Allows you access your contacts, PC data, the internet and e-mail. 。 USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB 。 。 。

yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB

Sistemska družinska terapija

je oblika psihoterapevtskega dela, pri katerem se v varnem okolju učimo učinkovite komunikacije med družinskimi člani – usklajujemo  vrednote, prepričanja, vire moči vsakega posameznika in družine kot celote z namenom, da bo skupno življenje zadovoljujoče za vse. 

Vsak sistem (skupino, družino ali partnersko zvezo) razumemo kot sklop medsebojno povezanih enot. Moteče vedenje in nezadovoljstvo posameznika je le odraz aktualne ali ponavljajoče se motnje v emocionalnem ravnovesju celotnega sistema. Težave posameznega družinskega člana so pomembno povezane s težavami, ki jih ima njegova družina ali partner.

Ker so svetovalni oz. terapevtski cilji in metode usmerjeni na celoten sistem, je zaželeno v obravnavo vključiti oba partnerja oz. celotno družino. V primerih, ko to ni mogoče, v terapijo lahko vključimo le del sistema/družine ali tudi samo posameznega člana, saj sprememba, ki jo vsak zase doseže, neizogibno pripelje do spremembe v celotnem sistemu. Pristop je uspešen pri razreševanju partnerskih konfliktov, vzgojnih dilem, obravnavi  individualnih težav posameznega družinskega člana, problemov odvisnosti… V terapiji razvijamo nove oblike sporazumevanja, reševanja problemov in medsebojne podpore. Družinska in partnerska terapija omogočata članom družine življenje v manj konfliktnih in motečih družinskih oz. partnerskih odnosih in boljšo zadovoljenost potreb vsakega od članov.

 

Analitična psihoterapija

Analitična psihoterapija sodi v družino t.i. dolgotrajnih, globinskih terapij. Ukvarja se z globljimi plastmi duševnosti, nezavednimi in potlačenimi, konfliktnimi vsebinami, ki krojijo način človekovega življenja, njegovega doživljanja in funkcioniranja. Z postopnim ozaveščanjem in analiziranjem teh vsebin začenja človek razumevati in spoznavati samega sebe, povezanost svojega ravnanja in doživljanja z zgodnjimi primarnimi izkušnjami iz otroštva.  Nauči se novih načinov obvladovanja in spoprijemanja z življenjem. Človeka osvobodi bojazni in ga usposobi za zrele objektne odnose. Znak uspešne psihoterapije je, da človek spozna in sprejme svoje omejitve, ki jih ne more preseči.

Slikovita je Carusova  definicija,  ki pravi, da je psihoanaliza umetnost krpanja raztrgane življenjske zgodbe. Zakrpana obleka ni nikdar nova, a ravno tako greje in če jo krpa ljubeča roka, se je ne moremo sramovati.

 

Kognitivno vedenjska terapija

je klinično in raziskovalno podprta metoda psihoterapevtskega zdravljenja, pri katerem klient in terapevt skupaj odkrivata in rešujeta klientov problem v okviru odnosa med razmišljanjem (kognicijo), čustvovanjem in vedenjem. Jasno postavljenim ciljem sledita s pomočjo različnih kognitivnih in vedenjskih tehnik, usmerjeno na klientove  težave »tukaj in zdaj«. V zadnjem času je postala kognitivno vedenjska psihoterapija ena najpomembnejših psiholoških metod zdravljenja različnih psihičnih težav:

 • depresivne motnje,
 • anksiozne motnje,
 • obsesivno kompulzivne motnje,
 • postravmtske stresne motnje,
 • težave v medosebnih odnosih,
 • težave z obvladovanjem jeze.

Cilj relativno kratke in časovno omejene obravnave je opremiti klienta z učinkovitimi veščinami in orodji za spoprijemanje z različnimi težavami in izzivi v življenju.

 

Mediacija

Mediacija je prostovoljen in neformalen način reševanja spora s pomočjo nevtralne tretje osebe- mediatorja, ki strankama  pomaga doseči takšen dogovor , ki je še sprejemljiv za obe strani.

Reševanje sporov z mediacijo se v sodobni družbi prebija v ospredje kot nova paradigma reševanja konfliktov, to je nova kultura dialoga in nova pot komunikacije, ki naj bo spoštljiva in konstruktivna, ne glede na različnost stališč in interesov sogovornikov v mediaciji.

Rešitev spora je v mediaciji  hitrejša, cenejša, orientirana v prihodnost, kreativna in bolj uglašena na potrebe in interese  strank.

V mediaciji ni poraženca in ni zmagovalca, stranke same oblikujejo rešitev spora, zato velja, da mediacija v splošnem veča zadovoljstvo strank in  utrjuje trajnost rešitve spora. Stranke si lahko za prihodnost  na  novo uredijo medsebojna razmerja.

Pri družinski mediaciji  gre za mediacijo v družinskih sporih med zakoncema ali zunajzakonskima partnerjema ali med starši in otroki oz. osebami, ki imajo po zakonu obveznosti in pravice v razmerju do otroka. Rešujejo se spori iz njihovih medsebojnih osebnih razmerij in tistih premoženjskih razmerij, ki so posledica razpada zakonske ali zunajzakonske zveze.

Med zakoncema ali zunajzakonskima partnerjema se rešujejo spori o medsebojnem preživljanju, obsegu, deležih in načinu delitve skupnega premoženja in prevzemu najemnega razmerja. Med starši oz. tretjimi osebami in otroki  se rešujejo spori o varstvu in vzgoji otrok, stikih otroka s starši ali tretjimi osebami in preživnini.

 

Kakšni so argumenti za družinsko mediacijo? Družinska mediacija izboljšuje odnose v družini in postavlja temelje za boljše sodelovanje partnerjev med seboj in z otroki tudi po razpadu partnerske zveze, otrokom pa daje vzor, da je mogoče urejati odnose konstruktivno tudi po razhodu.  Pozitivni učinki družinske mediacije so zlasti:

 • Zmanjševanje obračunavanja partnerjev med seboj in z otroci.
 • Starše spodbudi k večji odgovornosti in skrbi za otroke tudi po razhodu.
 • Zmanjšujejo se pritiski staršev na otroke.
 • Posledice prenehanja partnerske zveze se lahko celostno razrešijo, upoštevaje konkretne življenjske okoliščine partnerjev in otrok.
 • Zmanjša se čas in stroški, potrebni za ureditev odnosov in družinsko-pravnih razmerij po razhodu.
 • Spodbuja k odločanju za sporazumno razvezo in prostovoljno izvrševanje sodnih odločb.
 • Zagotavlja nadaljevanje stikov med starši in otroki tudi po razhodu, jača povezanost med starši in otroki in izboljšuje njihove odnose.

 

Psihološko svetovanje

Psihološko svetovanje je dejavnost, pri kateri svetovalec uporablja veščine, ki temeljijo na znanstvenih dognanjih psihologije in drugih področij znanosti z namenom pomoči ljudem, ki se soočajo z osebnimi težavami oz. z željami po izboljšanju kvalitete življenja.

 

Psihosocialno svetovanje

V psihosocialnem svetovanju poteka obravnava čustvenih in vedenjskih težav. S tehnikami svetovalnega pogovora pomagamo klientu poglobiti uvid v lastno emocionalno stanje. Nudimo pomoč pri doseganju sprememb ter prenosu naučenega iz svetovalne situacije v vsakdanje življenje, kar klientu omogoča boljše delovanje v družbi in se ga usposobi, da v prihodnje sam razrešuje svoje emocionalne in socialne probleme.

 

yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB

Cable Length: 10pcs Connectors Touchpad Trackpad Cable 593-1603-B for MacBook Air 11.6 A1465 2013-2015 Years. Amphenol Part Number CTVPS00RF-23-21P. RES SMD 2.49KOHM 0.1% 1/10W 0603 Pack of 15 TNPU06032K49BZEN00. 15Pin Power Connector PC Computer Accessories 1PC Cable Length: Other Computer Cables 29 Pin SAS SFF-8482 to 7 Pin SATA Style SAS Ports HDD Data Cable, Rainbow Happy White Horse Round Retractable On The Go 3-in-1 Charging Cable Support Fast Charging and Data Sync 5 Adjustable Lengths USB Data Cable 3.0a Small Size Easy to Carry USB Data Cable. 12 V 60 W TEC1-12706 Temperature Power Generation Heatsink Cooler Thermoelectric Peltier Plate Panel Cooling CPU Module Davitu Connectors. GEC RS100 Fuse Holder 100AMP 660VAC, Energy Class A+ Color : Warm White LED Light AC200-240V LED Bulb G9 5W 51 SMD 2835 Led Energy Saving Bulbs with Super Bright 3000K/6000K Led Corn Lamp 1Pcs. Amphenol Part Number PT06CE-8-3SX, yanw AC Adapter Charger for Westinghouse UW32SC1W UW32S3PW HDTV LED LCD Power Supply, Replacement for Lumapro 4v589 Led Replacement Led, 4 Ft UL Listed 2 Prong AC Power Cable for Power Supplies LEDUPDATES. Compatible with Panasonic Lumix DC-G9 DURAGADGET Silver Nylon Braided 3M Micro USB Data Sync Cable. Black Box Evnsl647-0007-25Pak Gigatrue Cat6 550MHz Stranded Ethernet Patch Cable 25-Pack Unshielded PVC Snagless Boots Black 7ft Straight-Pinned, yan USB Charger Data AV A/V Audio Video TV Cable/Cord/Lead for BenQ Camera DC E1460.


yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB


Buy yan USB Cable Power Cord for Braven Bluetooth Speaker BZ625BGB BRV1GRB BRV1BCB: USB Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases,Newest and best here,Fast, Free Shipping and Returns,Free Delivery & 365 Days Returns Policy.