CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable

CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable,polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable CAT5e, FTP Length: 15,0 m Color: Gray (polybag): Computers & Accessories,Digitus Patch Cable, CAT5e,100% Satisfaction Guaranteed,Good product low price,Buy our best brand online,FREE gifts & price promise,Fast delivery and 100% satisfaction or refund guarantee! m Color: Gray Digitus Patch Cable CAT5e polybag FTP Length: 15.0 psihoterapija-belin.si.

CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable

CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable
CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable
CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable
CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable
CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable
CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable
CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable
CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable

CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable

Digitus Patch Cable, CAT5e, FTP Length: 15.0 m Color: Gray (polybag): Computers & Accessories. Digitus Patch Cable, CAT5e, FTP Length: 15.0 m Color: Gray (polybag): Computers & Accessories. Digitus Premium CAT 5e F-UTP networking cable 15 m Cat5e F/UTP (FTP) Grey 。 4016032213024 。 DK-1521-150 。 Networking Cables 。 - Foil shielded CAT 5e patch cable - Spot length on boot - Boot with kink protection and strain relief - Connection 1:1 - 4x 2 AWG 26/7 - Twisted pair - 3P CAT 5e certified Features -Cable length: 15 m -Cable standard: Cat5e -Cable shielding: F/UTP (FTP) -Connector 1: RJ-45 -Connector 2: RJ-45 -Connector gender: Male/Male -Cable colour: Grey -Connector contacts plating: Copper -Cabling technology: 10/100/1000Base-T(X) -Jacket material: Polyvinyl chloride (PVC) 。 。 。

CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable

Sistemska družinska terapija

je oblika psihoterapevtskega dela, pri katerem se v varnem okolju učimo učinkovite komunikacije med družinskimi člani – usklajujemo  vrednote, prepričanja, vire moči vsakega posameznika in družine kot celote z namenom, da bo skupno življenje zadovoljujoče za vse. 

Vsak sistem (skupino, družino ali partnersko zvezo) razumemo kot sklop medsebojno povezanih enot. Moteče vedenje in nezadovoljstvo posameznika je le odraz aktualne ali ponavljajoče se motnje v emocionalnem ravnovesju celotnega sistema. Težave posameznega družinskega člana so pomembno povezane s težavami, ki jih ima njegova družina ali partner.

Ker so svetovalni oz. terapevtski cilji in metode usmerjeni na celoten sistem, je zaželeno v obravnavo vključiti oba partnerja oz. celotno družino. V primerih, ko to ni mogoče, v terapijo lahko vključimo le del sistema/družine ali tudi samo posameznega člana, saj sprememba, ki jo vsak zase doseže, neizogibno pripelje do spremembe v celotnem sistemu. Pristop je uspešen pri razreševanju partnerskih konfliktov, vzgojnih dilem, obravnavi  individualnih težav posameznega družinskega člana, problemov odvisnosti… V terapiji razvijamo nove oblike sporazumevanja, reševanja problemov in medsebojne podpore. Družinska in partnerska terapija omogočata članom družine življenje v manj konfliktnih in motečih družinskih oz. partnerskih odnosih in boljšo zadovoljenost potreb vsakega od članov.

 

Analitična psihoterapija

Analitična psihoterapija sodi v družino t.i. dolgotrajnih, globinskih terapij. Ukvarja se z globljimi plastmi duševnosti, nezavednimi in potlačenimi, konfliktnimi vsebinami, ki krojijo način človekovega življenja, njegovega doživljanja in funkcioniranja. Z postopnim ozaveščanjem in analiziranjem teh vsebin začenja človek razumevati in spoznavati samega sebe, povezanost svojega ravnanja in doživljanja z zgodnjimi primarnimi izkušnjami iz otroštva.  Nauči se novih načinov obvladovanja in spoprijemanja z življenjem. Človeka osvobodi bojazni in ga usposobi za zrele objektne odnose. Znak uspešne psihoterapije je, da človek spozna in sprejme svoje omejitve, ki jih ne more preseči.

Slikovita je Carusova  definicija,  ki pravi, da je psihoanaliza umetnost krpanja raztrgane življenjske zgodbe. Zakrpana obleka ni nikdar nova, a ravno tako greje in če jo krpa ljubeča roka, se je ne moremo sramovati.

 

Kognitivno vedenjska terapija

je klinično in raziskovalno podprta metoda psihoterapevtskega zdravljenja, pri katerem klient in terapevt skupaj odkrivata in rešujeta klientov problem v okviru odnosa med razmišljanjem (kognicijo), čustvovanjem in vedenjem. Jasno postavljenim ciljem sledita s pomočjo različnih kognitivnih in vedenjskih tehnik, usmerjeno na klientove  težave »tukaj in zdaj«. V zadnjem času je postala kognitivno vedenjska psihoterapija ena najpomembnejših psiholoških metod zdravljenja različnih psihičnih težav:

 • depresivne motnje,
 • anksiozne motnje,
 • obsesivno kompulzivne motnje,
 • postravmtske stresne motnje,
 • težave v medosebnih odnosih,
 • težave z obvladovanjem jeze.

Cilj relativno kratke in časovno omejene obravnave je opremiti klienta z učinkovitimi veščinami in orodji za spoprijemanje z različnimi težavami in izzivi v življenju.

 

Mediacija

Mediacija je prostovoljen in neformalen način reševanja spora s pomočjo nevtralne tretje osebe- mediatorja, ki strankama  pomaga doseči takšen dogovor , ki je še sprejemljiv za obe strani.

Reševanje sporov z mediacijo se v sodobni družbi prebija v ospredje kot nova paradigma reševanja konfliktov, to je nova kultura dialoga in nova pot komunikacije, ki naj bo spoštljiva in konstruktivna, ne glede na različnost stališč in interesov sogovornikov v mediaciji.

Rešitev spora je v mediaciji  hitrejša, cenejša, orientirana v prihodnost, kreativna in bolj uglašena na potrebe in interese  strank.

V mediaciji ni poraženca in ni zmagovalca, stranke same oblikujejo rešitev spora, zato velja, da mediacija v splošnem veča zadovoljstvo strank in  utrjuje trajnost rešitve spora. Stranke si lahko za prihodnost  na  novo uredijo medsebojna razmerja.

Pri družinski mediaciji  gre za mediacijo v družinskih sporih med zakoncema ali zunajzakonskima partnerjema ali med starši in otroki oz. osebami, ki imajo po zakonu obveznosti in pravice v razmerju do otroka. Rešujejo se spori iz njihovih medsebojnih osebnih razmerij in tistih premoženjskih razmerij, ki so posledica razpada zakonske ali zunajzakonske zveze.

Med zakoncema ali zunajzakonskima partnerjema se rešujejo spori o medsebojnem preživljanju, obsegu, deležih in načinu delitve skupnega premoženja in prevzemu najemnega razmerja. Med starši oz. tretjimi osebami in otroki  se rešujejo spori o varstvu in vzgoji otrok, stikih otroka s starši ali tretjimi osebami in preživnini.

 

Kakšni so argumenti za družinsko mediacijo? Družinska mediacija izboljšuje odnose v družini in postavlja temelje za boljše sodelovanje partnerjev med seboj in z otroki tudi po razpadu partnerske zveze, otrokom pa daje vzor, da je mogoče urejati odnose konstruktivno tudi po razhodu.  Pozitivni učinki družinske mediacije so zlasti:

 • Zmanjševanje obračunavanja partnerjev med seboj in z otroci.
 • Starše spodbudi k večji odgovornosti in skrbi za otroke tudi po razhodu.
 • Zmanjšujejo se pritiski staršev na otroke.
 • Posledice prenehanja partnerske zveze se lahko celostno razrešijo, upoštevaje konkretne življenjske okoliščine partnerjev in otrok.
 • Zmanjša se čas in stroški, potrebni za ureditev odnosov in družinsko-pravnih razmerij po razhodu.
 • Spodbuja k odločanju za sporazumno razvezo in prostovoljno izvrševanje sodnih odločb.
 • Zagotavlja nadaljevanje stikov med starši in otroki tudi po razhodu, jača povezanost med starši in otroki in izboljšuje njihove odnose.

 

Psihološko svetovanje

Psihološko svetovanje je dejavnost, pri kateri svetovalec uporablja veščine, ki temeljijo na znanstvenih dognanjih psihologije in drugih področij znanosti z namenom pomoči ljudem, ki se soočajo z osebnimi težavami oz. z željami po izboljšanju kvalitete življenja.

 

Psihosocialno svetovanje

V psihosocialnem svetovanju poteka obravnava čustvenih in vedenjskih težav. S tehnikami svetovalnega pogovora pomagamo klientu poglobiti uvid v lastno emocionalno stanje. Nudimo pomoč pri doseganju sprememb ter prenosu naučenega iz svetovalne situacije v vsakdanje življenje, kar klientu omogoča boljše delovanje v družbi in se ga usposobi, da v prihodnje sam razrešuje svoje emocionalne in socialne probleme.

 

CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable

Tube Lamp 4.5W 9 inch 10-30VDC Eq to 6W CFL LED F6T5. ICI790512 INTELLINET 790512 CAT-5E 3-Prong Modular Plugs 100 pk. LETO USB PC Data Cable Cord Lead For JVC Everio GZ-MG630/AU/S GZ-MG630BU/S MG630RU/S. YAGEO America RC0402FR-073K16L RC Series 0402 0.063 W 3.16 kOhms 1% 100 ppm/°C SMT Thick Film Chip Resistor 500 Item s, Red 220VAC 2Pcs 16mm Self Reset Momentary Push Button Switch in Metal 5 Pin Waterproof Flat Round Switch with LED and Digit 1, 3 Gray Cat6 Ethernet Patch Cable, M SocketSerial - white Serial cable DB-9. Davitu 1m USB 3.1 Type C Male To Female Extension Data Cable 90 Degree Right Angle July1 Drop ship, Cable Length: 40pin Computer Cables Yoton FFC FPC Cable Connector Socket Bottom Contact Type 1.0mm Pitch 6 pin 9 pin 32pin 18pin 10pin 16pin 40pin 35pin 12 pin 24pin, JavicTech USB C Cable Extension 1FT for Smart Phones, Pack of 100 HB01P06K4P2 Heavy Duty Power Connectors Signal Pin Contacts 19-21 AWG,. Amphenol Part Number D38999/26FD5BB. 2 Pack Fast Charging Data Sync Transfer Cord with USB Wall Charger Travel Power Plug Compatible with iPhone 11/XS/XR/X 8 7 2 Pack Lightning to USB Cable 3FT iPhone Charger, iPad Apple MFi Certified.


CAT5e polybag FTP Length: 15.0 m Color: Gray Digitus Patch Cable


FTP Length: 15,0 m Color: Gray (polybag): Computers & Accessories,Digitus Patch Cable, CAT5e,100% Satisfaction Guaranteed,Good product low price,Buy our best brand online,FREE gifts & price promise,Fast delivery and 100% satisfaction or refund guarantee!